De voordeligste van Nederland voor alle BMW onderdelen!
MENU

BMW Carrosserie onderdelen

Hier vindt u al uw BMW carrosserie onderdelen, van kleine emblemen en plugjes tot complete motorkappen en bumpers.

De juiste pasvorm van uw plaatwerk

Bij BMW carrosserie onderdelen is natuurlijk de pasvorm en kwaliteit van groot belang. Dit zijn de delen die het meest zichtbaar zijn aan uw auto en dit wil u graag netjes hebben. Bij Offenga BMW Specialist weten wij dit maar al te goed en bieden om deze redenen ook enkel door ons zelf gecontroleerde en goedgekeurde carrosserie delen aan. Elk stuk plaatwerk moet natuurlijk een strakke pasvorm hebben en dat embleem moet er net zo goed uitzien als toen de BMW nieuw uit de fabriek is gekomen.

Sterke merken voor uw BMW carrosserie delen

Om ervoor te zorgen dat uw carrosserie delen de juiste pasvorm hebben, van de gewenste kwaliteit zijn en uiteraard ook prijs technisch nog wat schappelijk zijn maken wij gebruik van een aantal van de sterke merken in de wereld van carrosserie onderdelen. Denk hierbij aan plaatwerk van van Wezel, wat voldoet aan alle Europese normen en certificeringen en daarmee garantie biedt op een goed product met een goede pasvorm, Diederichs dat een groot scala aan BMW tuningsonderdelen kan leveren van LED-lampen tot complete M pakketten en Polcar, het grootste adres in Europa voor plaatwerk, carrosseriedelen en verlichting. Daarnaast ligt er natuurlijk nog een groot assortiment originele aanbouwdelen tot uw beschikking.

De kleine onderdelen

Natuurlijk bestaat uw BMW uit meer carrosserie delen dan al het grote plaatwerk en bumpers. Allerlei kleine strips, plugs, thules en schroefjes worden gebruikt om alles strak af te werken. Een mooi nieuw embleem is een klein onderdeel waarvan uw BMW echter direct opknapt en ook een setje nieuwe nieren / grillen kan uw BMW opeens een compleet nieuw gezicht geven. Ook hierin heeft Offenga BMW Specialist een groot aanbod van diverse BMW parts, zowel origineel vanaf BMW als door ons geteste en goedgekeurde imitatie onderdelen. De veel voorkomende kleine bevestigingsdelen en carrosseriedelen hebben wij voor u op voorraad liggen waardoor u deze al de volgende dag geleverd zou kunnen krijgen, maar ook de minder voorkomende delen kunnen wij snel voor u bestellen en vaak al binnen 2-3 dagen bij u thuis geleverd hebben.

Vragen over de onderdelen

Mocht u nog vragen hebben over de aangeboden BMW carrosserie onderdelen of kunt u het door u gezochte deeltje nergens vinden kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Voor onze contactgegevens kunt u onze contact pagina raadplegen.