De voordeligste van Nederland voor alle BMW onderdelen!

Algemene voorwaarden webshop

Algemene Voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk

Download onze Algemene Voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk

Algemene voorwaarden werkplaats

Algemene voorwaarden werkplaats

Download onze Algemene voorwaarden

Privacy

Hoe kan ik mijn persoonsgegevens wijzigen?

U kunt zelf uw gegevens, zoals adres, betalingsgegevens, e-mailadres, in uw account wijzigen.

Waarvoor worden mijn persoonsgegevens gebruikt?

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Alle persoonlijke gegevens worden daarom door ons met zorg behandeld. Wij houden ons hierbij strikt aan alle wettelijke regelgeving die van toepassing is op persoonsgegevens. Op verzoek kunt u inzage krijgen in de opgeslagen persoonsgegevens en kunt u deze door ons laten wijzigen. Wij verzamelen de volgende gegevens:
• Algemene gegevens
Dit zijn de gegevens zoals naam en adres die u invult bij het aanmaken van uw account. Deze gegevens gebruiken wij om uw bestelling te controleren en te verwerken.
• Uw telefoonnummer
Bij het aanmaken van uw account vragen wij altijd om uw telefoonnummer. Dit nummer gebruiken wij uitsluitend en alleen indien noodzakelijk, voor uw bestellingen.
• Uw e-mailadres
Uw e-mailadres gebruiken wij om uw bestelling te bevestigen en voor servicegerichte mailings.
• Verkeergegevens
Bij elk bezoek aan onze website worden verkeergegevens opgeslagen. Dit zijn bijvoorbeeld het aantal pagina’s dat bezocht zijn of welke artikelen besteld zijn. Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden en worden alleen gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren.
Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden doorgeven. Uw gegevens worden op beveiligde servers opgeslagen die alleen toegankelijk zijn voor bevoegde medewerkers van Offenga. Uiteraard geldt er binnen ons bedrijf een geheimhoudingsplicht van de persoonsgegevens.

Privacyverklaring

Download de Privacyverklaring

Cookieverklaring

Download onze cookieverklaring