De voordeligste van Nederland voor alle BMW onderdelen!
Toon onderdelen voor uw BMW

BMW Motor onderdelen

Hier vindt u al uw BMW motor onderdelen, van de kleinste o-ringen tot complete motoren.

Onderdelen, onderdelen, onderdelen...

Er zijn tegenwoordig natuurlijk vele verschillende aanbieders van BMW parts te vinden, waar u allemaal verschillende soorten en merken onderdelen tegenkomt. Voor de levensduur van uw BMW en uw eigen gevoel is het natuurlijk wel belangrijk dat uw motor en de aanbouwdelen enkel met de best beschikbare BMW onderdelen worden gerepareerd. Wij bij Offenga BMW Specialist staan hier volledig achter en zorgen ervoor dat u bij ons in de webshop alleen de beste merken en BMW motor onderdelen tot uw beschikking heeft zodat u uw BMW in top conditie kan houden. Door gebruik te maken van deze onderdelen kunt u uzelf verzekeren van een BMW of MINI die rijdt zoals die hoort en waarbij de onderdelen van een gelijkwaardige kwaliteit zijn als de originele BMW onderdelen.

BMW motoren

De BMW motoren zijn er natuurlijk in vele maten en uitvoeringen, van de nieuwe 3 cilinders tot aan de oude V8-en en zelfs V12's. Bij Offenga BMW Specialist kunnen wij u voor vrijwel alle motoren onderdelen leveren en advies geven. Dit advies kunnen wij u geven op basis van eigen ervaringen met al de verschillende soorten BMW motoren die wij zelf onder handen hebben gehad in onze werkplaats. Vindt u nergens het juiste onderdeel voor uw BMW? Neem gerust contact met ons op en wij zoeken graag voor u uit wat de mogelijkheden zijn. Hierbij kunnen wij ook voor de bekende probleem motoren, zoals de N43, N46 en N47, alle benodigde delen aanbieden om uw BMW motor weer in topconditie te krijgen. Denk hierbij aan complete kettingsets, nokkenastandwielen (vanos), klepseals etc. Heeft het noodlot toch toegeslagen en is uw BMW motor defect? Voor scherpe prijzen kunnen wij in de meeste gevallen een nette ruil motor leveren waardoor u zelfs bij het grootste defect zo goed en voordelig mogelijk weer uw BMW kan repareren. Zoekt u echter slechts wat filters en vloeistoffen om uw BMW onderhoud uit te voeren, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres en kunt u er gerust op zijn dat al de benodigde onderdelen en vloeistoffen aan de eisen van BMW voldoen.

De merken voor uw BMW motor onderdelen

In ons assortiment zult u vele verschillende merken tegenkomen. Velen zullen u bekend voorkomen en zijn ook de merken die BMW zelf origineel gebruikt, echter zullen er altijd merken bij staan die u niet bekend zijn. U kunt erop vertrouwen dat wij bij Offenga BMW Specialist er grote zorg voor dragen dat wij u alleen de beste kwaliteit BMW motor onderdelen aanbieden. Mocht u vragen hebben over diverse merken of onderdelen, dan staat onze klantenservice elke werkdag van 8.00 tot 17.00 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u met een goed en eerlijk advies op weg te helpen. Hieronder vind u een kleine greep van de merken die wij aanbieden voor uw BMW motor onderdelen,

 • BMW origineel
 • Meyle
 • Pierburg
 • VDO
 • Bosch
 • Victor-Reinz
 • Elring
 • Beru
 • Mann
 • LuK
 • Castrol
 • Liqui Moly