Dé BMW Specialist van Friesland

Ons werkplaatstarief van € 45,00 exclusief btw per uur ziet u nergens anders in Nederland bij een BMW & MINI specialist!

In ons pand aan de Van Harinxmaweg in Franeker (Friesland) beschikken we over een ruime en overzichtelijke werkplaats met 5 Koni hefbruggen, APK Apparatuur, Airco Service Center, bandenapparaten, diagnose systemen (BMW Dis en Autologic) en merkspecifiek gereedschap. Hierdoor kunnen we efficiënt te werk gaan en onze klanten snel van dienst zijn.

Onze werkplaats wordt regelmatig door een schoonmaakbedrijf onder handen genomen zodat we onze klanten altijd een schoon onderkomen voor hun BMW kunnen bieden. Uw BMW is bij ons in vertrouwde handen.

Wij werken uitsluitend met Snap-on gereedschap en originele BMW diagnose apparatuur. Hiermee onderscheiden we ons van de collega garagebedrijven.
Investeren betekent vooruit zien! Dit realiseren wij ons maar al te goed.

Vanuit onze werkplaats zijn twee magazijnen direct bereikbaar. Het eerste magazijn bevat veelal gebruikte BMW onderdelen die nog zeer geschikt zijn voor hergebruik, welke gerangschikt op de plank liggen. De tweede en tevens het belangrijkste magazijn is gevuld met meer dan 3000 verschillende nieuwe slijt-onderdelen die we door eigen import zeer gunstig aan onze klanten kunnen aanbieden.
Een bijkomend voordeel van deze in-house magazijnen is dat we vrijwel alle reparaties direct uit kunnen voeren zonder afhankelijk te zijn van een wachttijd van een toeleverancier.

Dit alles bespaart tijd en dus geld. Opnieuw een voordeel voor u!