De voordeligste van Nederland voor alle BMW onderdelen!

Garantie / retour

Retourprocedure
Hoe kan ik een artikel retourneren?

Indien u een artikel wenst te ruilen of retourneren, dient dit binnen de afkoelingsperiode van 14 dagen na ontvangst van het artikel, te geschieden. Meld vooraf bij onze klantenservice dat u voornemens bent een artikel te retourneren en gebruik altijd het retourformulier.

U dient het artikel met alle geleverde toebehoren, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en verpakking aan ons te retourneren.
Er wordt geen vergoeding gegeven op:
- onderdelen die beschadigd of gebruikt zijn;
- onderdelen die gespoten zijn (controleer dus eerst altijd of het onderdeel past, alvorens u dit naar de spuiter brengt);
- onderdelen die al gemonteerd zijn geweest om een defect op te sporen (bijvoorbeeld een brandstofpomp waar reeds benzine in heeft gezeten).
 
Verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. Problemen met de verzending, bij of door het bedrijf dat voor de verzending zorg draagt, zijn voor uw risico. Bewaar daarom altijd uw verzendbewijs.
Afhankelijk van uw wens, ruilen wij het artikel binnen 2 dagen om (indien voorradig) of storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening.
 
Download hier uw retourformulier.