De voordeligste van Nederland voor alle BMW onderdelen!

BMW Occasions

MDJ Auto’s is een onafhankelijk autobedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in de in- en verkoop van jonge gebruikte BMW auto's. MDJ Auto's is gevestigd in Friesland in de woonplaats Franeker. Zij bieden occasions tegen zeer gunstige prijzen aan. Uw voordeel is duizenden euro’s in vergelijking met een reguliere dealer. De occasions worden zorgvuldig ingekocht zodat u auto’s aantreft van de zelfde kwaliteit als bijvoorbeeld bij de BMW dealer.
 
Mocht u uw auto willen verkopen of inruilen is dit ook mogelijk bij MDJ Auto's. De auto kan ik opdracht van u verkocht worden of kan worden ingeruild op uw nieuwe auto.
 
Staat de gewenste auto niet in het huidige aanbod? Geen probleem! Bij MDJ Auto's kunt u een zoekopdracht plaatsen voor de gewenste auto met de gewenste uitvoering. Ze zullen hier opzoek gaan naar uw droom BMW en zodra deze beschikbaar is wordt u hier direct van op de hoogte gesteld.
 
Heeft u een BMW gekocht bij MDJ Auto's dan is de kans groot dat wij, bij Offenga BMW Specialist, deze auto hebben voorzien van een grondige controle en beurt voordat deze in de verkoop is gegaan. Ook bij wensen als een trekhaak of andere opties op uw auto die er nog niet op zitten wordt deze in opdracht van MDJ door onze gespecialiseerde BMW werkplaats gemonteerd. Zo heeft u zekerheid dat de auto die u koopt en de gewenste aanpassingen die hier nog aan gedaan zijn naar hoge standaard zijn gecontroleerd en uitgevoerd.
 

Bekijk hier het aanbod van MDJ Auto's