De voordeligste van Nederland voor alle BMW onderdelen!

Offenga xHP tuning

Zoals aangegeven kunnen wij bij Offenga BMW Specialist uw BMW ZF 6- en 8-traps automaat tunen voor een sterk verbeterd rijgedrag. Dit gaat in verschillende stappen van stage 1 tot en met 3 waarbij er wijzingen kunnen worden gedaan die uw auto zuiniger maken, maar ook wijzigingen die uw BMW aanzienlijk sneller en sportiever zullen laten schakelen. Voor welke wijziging u ook gaat, ze zullen altijd zorgen voor een sterk verbeterde rij-ervaring door het geoptimaliseerde schakelgedrag van uw BMW ZF 6HP of 8HP automaatbak met deze xHP automaatbak tuning. Via de zoek functie onderaan deze pagina kunt u snel en eenvoudig controleren wat de mogelijkheden zijn voor uw BMW!

Via de onderstaande button kunt u snel en eenvoudig de verschillen tussen stage 1, 2 en 3 en de prijzen van deze tuning bekijken.

Bekijk hier de stages en onze tarieven

BMW Coderen

In uw BMW zijn vele opties en retrofits te coderen. Door de uitgebreide software die wij hiervoor hebben kunnen wij de meeste opties voor u coderen. Denk hierbij aan het uitbreiden van uw bluetooth mogelijkheden of de bekende video-in-motion in de diverse F-modellen tot het automatisch inklappen van uw spiegels direct bij vergrendeling. Voor alle modellen zijn wel opties achteraf in te coderen, mocht u meer informatie willen hebben over wat de mogelijkheden zijn voor uw voertuig raden wij u aan contact met ons op te nemen en hierbij duidelijk uw wensen aan te geven. Zo kunnen wij snel en gericht aangeven wat wel en niet mogelijk, hoeveel tijd hier (bij benadering) voor nodig zal zijn en een passende offerte voor u maken.

xHP Map zoeken